Un autobuz a intrat în curtea unui om

423
Un autobuz a intrat în curtea unui om - accidentrutier08450600-1318951164.jpg
Șoferul unui autobuz a fost rănit după ce a pierdut controlul autovehiculului și lovit o anexă gospodărească, în satul Poienari, din comuna gorjeană Bumbești-Pițic, transmite NewsIn.

Accidentul a avut loc pe DN 67. Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, un bărbat de 62 de ani, din comuna Baia de Fier, se întorcea dintr-o cursă Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu când a pierdut controlul autobuzului, părăsind partea carosabilă și izbindu-se de un imobil. În autobuz nu erau călători, șoferul fiind singurul ocupant al mașinii.

"Este vorba de un autobuz de transport persoane, condus de un bărbat de 62 de ani, care circula din direcția Vâlcea -  Târgu Jiu. A părăsit partea carosabilă pe partea stângă, în sensul de mers, și a intrat în anexa unui imobil, din cărămidă. Singura victimă e șoferul", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

La fața locului au ajuns și pompierii, mașina de descarcerare, dar și ambulanța. "Când a ajuns echipa noastră, șoferul fusese scos dintre fiarele contorsionate de către localnici. Bărbatul este rănit ușor. Este vorba despre pagube materiale, dar nu a fost făcută încă evaluarea lor. Pompierii au luat toate măsurile de siguranță în ceea ce privește autobuzul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Constantin Malacu. Cauza producerii accidentului nu a fost stabilită, anchetatorii luând în calcul și varianta unei defecțiuni tehnice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3416 secunde