Un angajat s-a uitat la filme pentru adulți și a virusat calculatoarele la Spitalul din Târgu Neamț

363
Un angajat s-a uitat la filme pentru adulți și a virusat calculatoarele la Spitalul din Târgu Neamț - spital-1618294702.jpg

Articole recomandate

Anchetă la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț după ce unul din calculatoarele din compartimentul de primiri urgențe s-a virusat și a dat peste cap întreaga activitate medicală. Potrivit presei locale, un angajat al unității sanitare ar fi accesat site-uri cu conținut obscen și s-ar fi uitat la filme cu Bruce Lee. S-ar fi întâmplat la începutul acestei luni, însă verificările au început abia acum, după ce subiectul a apărut în presă. În cazul în care se va dovedi că este adevărat, managerul spitalului ar putea fi demis.


Scandalul la Spitalul Orășenesc Sfântu Dimitrie din Târgu Neamț a început pe 2 aprilie, când unul din consilierii locali din oraș a ajuns la spital cu soțul. Spre surprinderea ei, a aflat atunci că nu merg calculatoarele de la Compartimentul de Primiri Urgențe întrucât fusese infectat cu un virus de pe internet. Reprezentanții Unității Medicale au început o anchetă, la mai bine de 10 zile distanță după ce a apărut subiectul în presă. Reprezentanții spitalului au refuzat să recunoască motivul, dar în presă au apărut informații potrivit cărora angajații unității medicale au accesat filme și site-uri cu conținut obscen de pe calculatorul de la compartimentul de primiri urgențe.


Vasilică Harpa, primarul din Târgu Neamț: „Dacă acest lucru se va confirma și este realitate, în primul și primul rând voi cere public demisia managerului, voi cere public ca cei... dacă au fost implicați în acest eveniment nedorit să fie sancționați.”






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1737 secunde