Un agent de pază a furat o mașină din curtea pe care o "păzea" și a făcut accident cu ea

233
Un agent de pază a furat o mașină din curtea pe care o

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați, sâmbătă, 27 octombrie, despre faptul că, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, ar fi sustras un autoturism, marca Peugeot, din incinta unei societăți comerciale, din municipiu, în timpul desfășurării programului de lucru ca agent de pază la societatea respectivă.


În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză a condus autoturismul pe strada Interioară, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.


O zi mai târziu, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au reținut persoana în cauză pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdusă în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de asztăzi să fie prezentată Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. 


Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6864 secunde