ULTIMUL DRUM al lui SĂCEANU, unul dintre foștii lideri ai lumii interlope din Constanța! Galerie FOTO

19876
37

Articole de la același autor

Constănțeanul Ismail Iașar, cunoscut mai degrabă drept "Săceanu", catalogat ca "interlop al Constanței", a murit duminică la Spitalul Județean Constanța. Acesta avea 65 de ani.


UPDATE - Rudele au blocat intersecția de la Capela Militară, traficul desfășurându-se cu dificultate. De asemenea, la înmormântarea lui Ismail Iașar a fost solicitată intervenția ambulanței SMURD, deoarece unor rude li s-a făcut rău.


UPDATE - Conducerea Spitalului Județean Constanța a sesizat Poliția Constanța cu privite la împrejurările în care a fost ridicat trupul neînsufelețit al lui Ismail Iașar. Poliția confirmă sesizarea. Motivul ar fi acela că trupul neînsuflețit a fost ridicat înainte să fie gata actele. 


UPDATE - La înmormântare au venit avocații Lucian Papacostea și Valeriu Mihai, dar și fostul bodyguard al primarului Radu Mazăre . De asemenea, au sosit mașini din Argeș, Teleorman, Galați, Vrancea. 




UPDATE:  Înmormântarea va avea loc la ora 14,00, la cimitirul musulman. Rudele constănțeanului spun că nu a murit de cancer, ci a fost bolnav de diabet. Acesta a fost operat în urmă cu două săptămâni la un spital din București, pentru o infecție la stomac, dar din cauza afecțiunii cronice a suferit complicații, fiind internat la Spitalul Județean Constanța. A fost adus acasă și se simțea rău, acuzând dureri la stomac. A fost dus la terapie intensivă, unde a decedat. 


Ieri, cântărețul Adrian Minune a cântat alături de mai mulți lăutari, dar pentru că durerea a fost prea mare rudele decedatului i-au cerut să oprească muzica. Rudele spun  că a fost unul dintre cei mai bogați, un fel de Gigi Becali al Constanței. Tot rudele susțin că Săceanu nu a fost interlop, ci doar un cunoscut om de afaceri care era milos și ajuta pe toată lumea. Acesta deținea proprietăți pe care le închiria. La înmormântare sunt așteptați 2000-3000 oameni din toată țara. 


UPDATE: Patrule mixte de polițiști de la Secția 1 și Secția 2 și jandarmi au însoțit cortegiul funerar, din momentul în care trupul neînsuflețit al lui Ismail Iașar a fost luat din Spitalul Județean Constanța și dus acasă, în Piața Chiliei. De asemenea, patrulele au rămas să supravegheze zona, căci deja zeci de persoane s-au strâns în fața locuinței din cartierul constănțean.
Oamenii legii au fost în alertă toată noaptea de duminică, având în vedere că există informații că vor veni și numeroase persoane din județ și inclusiv din țară. Măsurile de supraveghere au fost dispuse în vederea evitării izbucnirii unei stări conflictuale. 


UPDATE: Ismail Iașar a fost, la începutul anilor 90, un nume de temut în Constanța, lider al lumii interlope constănțene. Numele lui "Săceanu", lider al grupării interlope din cartierul Piața Chiliei era asociat cu jocurile de noroc și camăta, ba chiar se spunea că nicio afacere ilegală nu se putea desfășura fără ca el să-și primească partea - era "stâpănul unei jumătăți de litoral", după cum titra mass media la vremea aceea. 
Nu a fost însă niciodată închis, iar cei care l-au cunoscut spun că nu avea prea multă carte, dar a știut să se descurce. Și-a început afacerile ca "valutist", precum mulți alții din Piața Chiliei, și a continuat dând bani cu camătă. Printre cei pe care i-a "ajutat" a fost și fostul campion constănțean la lupte Ion Draica și a încheiat judecându-se cu el, pentru a-și recupera banii. 
În anii 2000, "Săceanu" s-a retras, pierzând din supremație în fața grupării rivale, din sudul județului Constanța, în fruntea căreia se afla Nuredin Beinur. Numele lui a fost asociat și cu clanul "Frații", în lumea interlopă spunându-se că a cedat teren în fața membrilor acestei grupări, cu condiția să-și primească și el partea.
Rudele lui au continuat însă să apară, ba chiar destul de des, în vizorul polițiștilor. Nepoata lui, Sevilen Iașar (fiica fratelui său, Șefchet Iașar), împreună cu doi indivizi - Ciprian Țurcan și Sunan Emurla, au fost acuzați că l-au sechestrat pe patronul unei agenții imobiliare și pe vărul acestuia, căruia le-au pretins 3.000 de euro. 
În 2012, mascații au descins în forță la vila lui "Săceanu" – situată lângă geamie, în apropierea Secției 1 Poliție –, îl căutau pe Ședat Iașar, fiul lui Săceanu, pe Șefchet Iașar, fratele lui și pe fiul acestuia. Cei trei au fost acuzați de înșelăciune cu aur, victima fiind un cetățean chinez, cu reședință în România. 


Conform tradiției musulmane, "Săceanu" va fi înmormântat cât mai repede, cel mai probabil chiar în cursul zilei de luni.


Comentează știrea

37 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
000
17 februarie 2014
ALLAH SA-L ODIHNEASCA

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE DOMNUL IASAR ISMAIL UN OM MARE CU CARACTER , BUN LA SUFLET.

Lex et Ordo !
17 februarie 2014
Doamna cu coasa

Domnisoara cu coasa este singura care face dreptate in lumea... auzi tu....' interlopa " ! Doamne cata imaginatie....pai ce inseamana sa fi interlop, sa furi, sa jefuiesti, sa camatuiesti, sa ameninti, sa rapesti, sa violezi, sa furi din case si din buzunare, sa injuri, sa pleci in tari straine si sa faci tara de ras ?..asta inseamna sa fi interlop ?....Atunci puscaria sa se numeasca interlopia si puscariasii sa se numeasca interlopi !

Buricul pamantului.
17 februarie 2014
Record de vizitatori=3193

Total vizitatori la "Știri online-Politică-17-02-2014 ora 11 am" = 259 .Ati vazut mai politicienilor ca lumea nu da doi bani pe voi ? .Quod erat demonstrandum.

Gabi
17 februarie 2014
DUMNEZEU SA AIBA MILA DE SUFLETUL LUI

A FOST UN OM DE INALTA CLASA CU UN SUFLET ENORM S-AU SCRIS SI SPUS MULTE LEGENDE DESPRE EL FICTIVE MULTE DINTRE ELE DAR FAPTUL CA A AJUTAT MULTI OAMENI NU E O LEGENDA EU AM FOST UNUL DINTRE EI !DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA II ODIHNEASCA SUFLETUL IN PACE.

Pentru ziaristi
17 februarie 2014
mare scula pe bascula

Asa si?!? Ce a facut omul asta BINE in jur?! De ce trebuie mentionata stirea ca fiind principala? Poate pentru jandarmii/politistii care fac pe slugile (ca doar au fost platiti bine de-a lungul anilor) langa cortegiul funerar? Halal ziar/isti!!

georgel
17 februarie 2014
firesc

un gainar.

wtf
17 februarie 2014
si ?

Asta e subiect de stire ? A murit un infractor care a nenorocit multi oameni la viata lui ? Pe cine intereseaza ca s-a mai dus o cioara din piata ? Cati bani v-ati luat mah idiotilor sa scrieti stirea asta ? De ce plm irositi cerneala pe un gunoi de om ? A murit un interlop auzi tu... Pai asta nici o flegma nu merita, d-apai dita mai articolul in ziar. Stergeti in plm tampenia asta, idiotilor ! Asta promovati voi ?

BOSU
17 februarie 2014
BOSU

AM MAI SCAPAT DE O CAPATANA DE OAIE DUMNEZEU E MARE NE VA SCAPA DE TOTI

HA HA HA
17 februarie 2014
HAHAHA

HAHAHA AM SCAPAT DE DATORIIIIIIII A CRAPAT FRAIERU

Răspuns la: BOSU
Adăugat de : BOSU, 17 februarie 2014
AM MAI SCAPAT DE O CAPATANA DE OAIE DUMNEZEU E MARE NE VA SCAPA DE TOTI
O SA VA BANTUIE SA AIDAI BANI
17 februarie 2014
GAINAR ZARURI SMENUITE

ERA UN SPART PASTAALNUMITI VOI INTERLOP

37 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7533 secunde