ULTIMELE MODELE de rachete PATRIOT, în România. Când vom începe să PLĂTIM pentru ele

339
ULTIMELE MODELE de rachete PATRIOT, în România. Când vom începe să PLĂTIM pentru ele - rachetepatriot84829900-1501063539.jpg

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a declarat miercuri că se urmărește cumpărarea unor sisteme moderne de rachetă Patriot, arătând că în luna noiembrie s-ar putea face o plată în contul achiziției. 


"Vom urmări achiziția unor echipamente moderne. (...) Proiectul este în stadiul de analiză. Suntem interesați pentru dezvoltarea în România a unor facilități de producție. Este încă prea devreme pentru a intra în detalii", a spus Țuțuianu, într-o conferință de presă. El a subliniat că România urmărește achiziționarea celei mai moderne configurații a sistemului Patriot. Țuțuianu a precizat că vor exista un acord între Guvernul României și cel al SUA și o lege specială în Parlament pentru achiziția de sisteme Patriot, precizează Agerpres. "Este nevoie de aprobarea Congresului. Va fi un acord între Guvernele României și SUA. Vom promova o lege specială în Parlament. (...) Apreciem ca undeva la sfârșitul lunii octombrie să putem avea un rezultat final pe care să-l comunicăm opiniei publice, iar în noiembrie am putea face o plată în contul achiziției", a arătat ministrul Apărării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2622 secunde