Ultimele detalii despre starea răniților, după accidentul cu 10 morți

161
Ultimele detalii despre starea răniților, după accidentul cu 10 morți - accidentialomita8-1570443468.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății a stat de vorbă cu două dintre victimele accidentului din Ialomița. Sorina Pintea le-a vizitat pe cele două femei internate la Spitalul Floreasca și a declarat că acestea au trecut de momentele critice, iar starea lor se îmbunătățește. 


"Din fericire starea pacientelor s-a ameliorat considerabil. Sunt detubate, respiră singure. Am vorbit cu ambele femei și sperăm că lucrurile vor evolua favorabil. Medicii spun că în acest moment au trecut de faza critică. Rămân în continuare la Terapie Intensivă pentru că ambele au suferit politraumatisme care necesită probabil ulterioare intervenții chirurgicale și trebuie să stea sub supraveghere. Important e că respiră singure", a declarat ministrul Sănătății.

Sorina Pintea a dezvăluit că ambele paciente vor avea nevoie de îngrijire medicale îndelungată. 


"Având în vedere că sunt afecțiuni de ortopedie au nevoie de îngrijire îndelungată și poate vor sta mult în spital, poate că săptămâni, urmand ca recuperarea ulterioara sa fie facuta acasa, dar ceva mai mult timp", a completat ministrul Sănătății.

Zece persoane au murit, iar alte șapte sunt grav rănite într-un accident rutier produs sâmbătă dimineață în localitatea Sfântu Gheorghe, județul Ialomița. Șoferul unui TIR a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz de transport călători.


Șase dintre răniți au fost aduși la spitale din București, patru la Spitalul "Bagdasar Arseni" și două la Spitalul de Urgență Floreasca. O altă victimă a fost transportată la spitalul din Slobozia, scrie romaniatv.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9967 secunde