Ucraineanul care a omorât un biciclist a fost audiat! Iată ce le-a spus polițiștilor

174
Ucraineanul care a omorât un biciclist a fost audiat! Iată ce le-a spus polițiștilor - accident-1369753779.jpg

Articole de la același autor

Novytskyy Volodymyr, șoferul ucrainean care a accidentat mortal un biciclist în comuna Topraisar s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier, astăzi, pentru audieri, însoțit de un avocat din București, dar și de un translator. Polițiștii constănțeni spun că șoferul nu ar fi declarat nimic la fața locului, menționând că este dreptul lui să solicite un avocat. 

Ucraineanul le-a povestit polițiștilor rutieri că l-ar fi văzut pe biciclist cam de la 200 de metri și că, atunci când s-a apropiat, a semnalizat pentru a efectua depășirea, moment în care a pierdut contactul cu biciclistul. O fracțiune de secundă mai târziu, acesta susține că a auzit impactul. Ucraineanul spune că biciclistul ar fi tras de ghidon, după părerea sa.

Deși ucraineanul de 31 de ani ar fi menționat la fața locului că biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unei societăți comerciale din zonă indică cu totul altceva. Pe filmare se poate observa cum șoferul TIR-ului circulă cu o viteză excesivă și nu trage de volan deloc pentru a-l depăși pe biciclist.

"Cazul este cercetat în regim de urgență pentru definitivarea motivelor care au dus la producerea accidentului, deoarece șoferul este cetățean străin. I s-a reținut permisul de conducere și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.

Reamintim că accidentul s-a produs luni, pe drumul național 38. Novytskyy Volodymyr conducea un TIR dinspre Constanța către Topraisar. Ajungând la intrare în localitate, bărbatul l-a accidentat pe Ionel Crețu, un constănțean de 58 de ani, din Topraisar, care se deplasa în aceeași direcție pe bicicletă. Deși au încercat zeci de minute să-l resusciteze, medicii nu au putut decât să constate decesul biciclistului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.679 secunde