Tutun vrac de mii de lei, capturat de polițiștii de frontieră la Negru Vodă

2135
Tutun vrac de mii de lei, capturat de polițiștii de frontieră la Negru Vodă - 1-1601466820.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere a  Frontierei Negru Vodă au descoperit, într-o autoutilitară condusă de un cetățean bulgar, 36 baloți de produse vegetale, în greutate de 1.856 kg tutun uscat neprelucrat, având o valoare de 17.500 lei.


Luni, ora 09.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un cetățean  bulgar, în vârstă de 49 de ani, care se afla la volanul unei autoutilitare înmatriculată în R. Bulgaria.


În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit  36 baloți de produse vegetale – tutun uscat nepreluat, în greutate de 1.856 kg. Persoana în cauză a declarat că bunurile erau destinate pentru o societate de profil din Europa, iar în urma verificărilor suplimentare efectuate în comun cu lucrătorii ANAF aflați în PTF, firma destinatară nu recunoaște achiziția produselor.


Bunurile, în valoare de aproximativ 17.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră l-au sancționat pe șofer sub aspectul săvârşirii faptei de efectuarea de activități de comerț fără îndeplinirea condițiilor stabilite de lege.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7296 secunde