Tudose dă de pământ cu Carmen Dan: "Dacă își dă demisia, o accept"

240
Tudose dă de pământ cu Carmen Dan:

Articole recomandate

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seară că va accepta demisia ministrului de Interne Carmen Dan, dacă aceasta și-o va înainta. El a spus că ministrul de Interne l-a mințit în privința propunerii de înlocuire a șefului Poliției din funcție.

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seară, la o Antena 3, că va accepta demisia ministrului de Interne Carmen Dan, dacă aceasta și-o va da. Carmen Dan își va înainta demisia dacă va fi lăsată, a mai completat premierul, făcând aluzie la Liviu Dragnea, președintele PSD.

"Șeful Poliției a fost înlocuit. Aveam o propunere. Am aflat că acel domn nu dorește și refuză, nu puteam să demit pe cineva și să las Poliția necondusă. Supărarea mea față de ministrul de Interne este următoarea. Am întrebat-o dacă e adevărat că refuză și mi-a spus că nu. La prânz l-am sunat pe domnul chestor (n.r.: Cătălin Ioniță) să îl întreb eu. Dialogul a fost cam așa: Sunt premierul, doriți această funcție? și mi-a spus: Domnule premier, permiteți să raportez: M-am prezentat cu un raport la doamna ministru în care i-am spus că refuz, de atunci stau în antecameră, mi-a zis să aștept. ....Dacă un ministru își permite să mă mintă, nu mai am ce să lucrez cu ea. Domnia și-a manisfestat intenția de luni și i-am spus că accept demisia dacă și-o dă. Dacă va fi lăsată și-o va da", a declarat Mihai Tudose la Antena 3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4791 secunde