Trenurile și stațiile de călători, "periate" de polițiști

224
Trenurile și stațiile de călători,

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat, weekendul trecut, o amplă acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona stațiilor de cale ferată, trenurilor de călători și pe fluviul Dunărea, cât și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

În urma activităților, la care au participat peste 50 de polițiști, au fost verificate 44 de trenuri de călători și 25 de stații de călători și au fost legitimate aproximativ 230 de persoane. Polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.780 de lei, dintre care 29 la Legea 55/2020. De asemenea, au fost întocmite două dosare de cercetare penală.

Cu prilejul verificărilor, pe brațul Sulina al fluviului Dunărea a fost depistat un minor, de 17 ani, care conducea un autovehicul de tip ski-jet, fără a deține certificatul de capacitate corespunzător. Și, tot pe fluviul Dunărea, a fost găsit un pescar care folosea unelte de pescuit de tip setcă din fir textil, cu dimensiunea ochiului de plasă sub dimensiunile minime legale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4253 secunde