Trei puncte de trecere a frontierei din Constanța, închise temporar

260

Articole de la același autor

Mai multe puncte de trecere a frontierei, prin care s-a înregistrat trafic redus în ultima perioadă, vor fi închise temporar, fără a se preciza până la ce dată. Măsura a fost anunțată, joi seara, de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în urma întrunirii Comitetului Special pentru Situații de Urgență. Măsura a fost dispusă în contextul răspândirii coronavirusului. "Este vorba despre folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic, astfel că urmează să fie închise temporar, punctele de trecere, în care în prezent se înregistrează un trafic redus", a precizat ministrul Vela. 


Astfel, la frontiera cu Ungaria au fost închise punctele de trecere a frontierei de la Turnu, Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai; la frontiera cu Ucraina – punctul de trecere Sighe; la frontiera cu Moldova – Rădăuți Prut și Oancea; la frontiera cu Serbia – Porțile de Fier 2, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâncani, Drobeta Turnu Severin și Naidăș. 


La frontiera cu Bulgaria, la nivelul județului Constanța urmează să fie închise trei puncte de trecere a frontierei, respectiv cele de la Negru Vodă, Lipnița și Dobromir, unde traficul este redus. Totodată, vor fi închise Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4641 secunde