Trei copii, răniți într-un accident grav, aproape de Vama Nădlac

107
Trei copii, răniți într-un accident grav, aproape de Vama Nădlac - 62137745-1595159653.jpg

Articole recomandate

Șase persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică, într-un accident în care au fost implicate două mașini și o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe autostradă, în județul Arad, la un kilometru de Vama Nădlac.


ISU Arad a intervenit, duminică, la un accident rutier podus pe Autostrada A 1, la un kilometru de Vama Nădlac, scrie stirileprotv.ro.


Au fost implicate două mașini și o autoutilitară, șase persoane fiind rănite. Între victime se află și trei copii, toate cele șase prsoane rănite fiind transportate la spital.


Din primele cercetări, s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:17. Un arădean de 43 de ani a condus o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2.


Acesta nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismele care circulau cu viteză redusă în coloană. A intrat în coliziune cu două dintre acestea, care au fost proiectate în alte trei autoturisme din coloană.


În urma concluziilor medico legale urmează a fi efectuată încadrarea juridică.


După accident, traficul către ieșirea din țară s-a derulat dirijat, pe o singură bandă, fiind restricționată circulația pe banda de urgență și banda 1.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3767 secunde