Treabă românească. Circulație blocată pe podul nou de la Agigea

3407
8
Treabă românească. Circulație blocată pe podul nou de la Agigea - podagigea4-1473696711.jpg
La doar câteva ore după ce circulația rutieră pe podul de la Agigea a fost închisă total, șoferii s-au trezit în situația de a rămâne blocați pe ruta ocolitoare, pe noul pod construit la Agigea. 


CNADNR a luat decizia ca circulația autovehiculelor afectate de restricția impusă să fie deviată pe următoarea rută ocolitoare: Nod rutier A4 (intersecție cu DN 39), Agigea - A4 (intrare port Constanța Sud) - Podul Nou (Apolodor) peste Canalul Dunăre Marea Neagră - Bretea acces la DN 39 (Eforie Nord - Agigea) - DN 38 (Agigea - Negru Vodă) și retur. Șoferii s-au plâns că au fost nevoiți să parcurgă distanța dintre Agigea și Eforie în aproximativ 30 de minute, iar mulți dintre constănțeni au întârziat la muncă sau la prima zi de școală a copiilor. Potrivit polițiștilor rutieri, traficul se blochează în momentul în care șoferii încearcă să circule pe podul închis și realizează că nu pot înainta și trebuie să vireze dreapta, mergând pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, în încercarea de a găsi noul pod. 


Faptul că mulți dintre șoferi încă nu s-au familiarizat cu ruta care duce către noul pod, provoacă în continuare ambuteiaje pe pod. Oamenii legii spun că în câteva zile situația va reintra în normal. Vă reamintim că, începând din data de 12 septembrie și până pe 30 noiembrie, circulația rutieră pe podul de la Agigea este închisă total pentru toate categoriile de vehicule, în vederea execuției și finalizării lucrărilor de înlocuire a hobanelor. Circulația pietonală se va realiza tot pe podul Agigea printr-un culoar protejat sub directa supraveghere a piloților de trafic.


Comentează știrea

dannyel
12 septembrie 2016
podul agigea

Poate l'oți termina si voi vreodata.. Ceuasescu la construit si voi va chinuiti de ceva ani sa l reparati.. De 3 x rusine

zoro
13 septembrie 2016
de tinut minte !!

Am fost ieri pe acolo, podul nou face BALANS, SE MISCA, din cauza incarcarii foarte mari cu masini ! E normal ? E sigur ? Mergeti la ore de varf si va convingeti ! Politia rutiera sa vada cum tiate scarbele merg pe banda de urgenta, pana la sensul hnde faci dreapta spre podul nou, la Poarta 7, apoi se bafa in fata celor care stau la coada. E legal ? Niste amenzi, ceva ? E jale mare, stai pe 2 benzi pe autostrada si podul nou, apoi la Poarta 10 sensul giratoriu are doar 1 banda, genial.

nna
13 septembrie 2016
kk

Daca nu ai treaba neaparat nu merge pe noul pod al groazei

Agegean
13 septembrie 2016
Dar lucrarile cine le verifica?

Au trecut 2 zile si nu s-au miscat nici macar buruienile crescute la vechiul pod.. Acum de ce nu se lucreaza? De ce nu se transmite zilnic situatia lucrarilor effectuate? Sa comunice in fiecare dimineata ce lucrari au fost effectuate in ziua anterioara...iar pentru fiecare zi in care zeci de mii de oameni sunt batjocoriti iar ei isi bat joc de noi, sa plateasca penalitati. Jos Mafia, sus Patria!

Cezar
13 septembrie 2016
Pestele de la cap e imputit demult

Nu Ceausescu a construit,ci tot romanii din Romania,adica aceia care acum sunt batjocoriti de cretinii carora le va veni randul sa fie batjocoriti de urmasi. Romanii fac treaba buna in afara,pentru ca acolo sunt sefii alesi dupa competente reale si se munceste cu bun simt,nu cu hei rup,cu jigniri aduse muncitorilor,cu planuri demente gandite cu curul de sefi idioti. Salariile sunt bune,oamenii nu se simt furati cand muncesc. Pe urma,companii ca CNADNR sunt considerate afara grupuri infractionale si ele nu sunt protejate de stat ca la noi, Va inchipuiti Germania sa aiba un cacat ca CNADNR care sa consume bani cacalau si sa nu pateasca nimic pentru ineficienta evidenta si chiar mai mult? Pai nu,acolo s-ar construe o parnaie speciala sa-i bage pe toti rapid,incolonati .

betivul
13 septembrie 2016
pe pod

cine nu are loc pe pod sa mearga pe sub pod adica iesiti din decor; soferi nebuni si vitezomani !

un agigean revoltat si indignat
13 septembrie 2016
Greva de urgenta

Buna ziua propun de urgenta lansarea unei petitii online cu strangere de semnaturi pentru redeschiderea circulatiei pe vechiul pod. Este o bataie de joc dusa la extrem. ASA CUM AU PUTUT SCHIMBA HOBANELE CU CIRCULATIE RESTRICTIONATA SAU INCHISA INTRE ANUMITE ORE, ASA SA SCHIMBE SI RESTUL HOBANELOR . ESTE O BATIAE DE JOC STRIGATOARE LA CER. PENTRU 2.-3 INDIVIZI CARE ISI FAC JOCURILE, AU DE SUPORTAT ZECI DE MII DE OAMENI. ESTE NUMAI VINA NOASTRA DACA NU FACEM CEVA SI II LASAM SA ISI BATA JOC DE NOI. TARA CONDUSA DE DOBITOCI ESTE VINA NOASTRA SI NUMAI A NOASTRA DACA NU IESIM IN STRADA SI NU FACEM CEVA. NICAIERI IN LUMEA ASTA NU SE INTAMPLA ASA CEVA TURCII AU CONSTRUIT UN POD NOU PESTE BOSFOR IN 3 ANI SI NOI CE FACEM??????????????????????????????????????

klaus
13 septembrie 2016
Mai aveți 50-60 de ani răbdare până o să am guvernul meu

Mai aveți 50-60 de ani răbdare până o să am guvernul meu!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4245 secunde