X
X
Mai multe ştiri online:

TRAGIC! Tânără însărcinată, găsită decedată

Ştire online publicată Joi, 16 Ianuarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Poliția a deschis un dosar penal după ce o tânără în vârstă de 28 de ani din localitatea Ariceștii Rahtivani, însărcinată în luna a noua, a fost găsită decedată în locuința sa, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova, conform Agerpres.

"La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanță Prahova. Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a precizat inspectorul de Poliție, Oana Bunghez.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Prahova au declarat pentru Agerpres că tânăra, gravidă în luna a noua, a fost găsită în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare care au durat o oră nu au dat rezultate.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.227 secunde