TRAGIC. Fata strivită de microbuzul morții era elevă la Constanța și venea la liceu

Miercuri, 15 Ianuarie 2020, 14:54
5116
Fata moartă în accidentul de la azi dimineață de la Topraisar era elevă la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanța și venea la liceu, la cursuri, împreună cu o colegă.

"Astăzi, în jurul orei 11, am fost informați telefonic de către directorul Liceului Tehnologic Gheorghe Miron Costin Constanța despre un accident rutier pe drumul Topraisar – Amzacea, în care a fost implicat un mijloc de transport în comun. Din datele pe care le avem până în prezent putem confirma că, în microbuzul respectiv se aflau două eleve de clasa a XI-a, navetiste, care se îndreptau spre instituția de învățământ, pentru a participa la orele de curs. Conform declarațiilor directorului liceului, una dintre eleve a decedat", au anunțat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Cealaltă elevă a fost transportată la spital. "Este un eveniment regretabil și gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dificile", a declarat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2281 secunde