Tragedie uriașă! A murit copilul de 3 ani care a căzut cu bunicul său în scara blocului

Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
425
Copilul de trei ani din Bistrița, care vineri seara a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut, împreună cu bunicul lui, în scara blocului, de la etajul al doilea, a murit sâmbătă dimineața, potrivit unei informări remise de Spitalul Județean de Urgență (SJU).


"Copilul de trei ani, care aseară (vineri seara n.r.) a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în șoc traumatic în urma căderii de la înălțime, a decedat, din păcate, în această dimineață (sâmbătă dimineața n.r.). Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7,00", precizează cei de la SJU Bistrița.


Bunicul copilului a murit pe loc


Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, bărbatul de 62 ani și nepotul său de trei ani ar fi căzut pe casa scării, de la etajul a doilea al blocului în care locuiau.


Echipele medicale ajunse la fața locului au găsit cele două victime inconștiente.


Copilul de trei ani a răspuns, într-o primă fază, manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat și transportat cu funcții vitale la UPU - SMURD Bistrița, unde, ulterior, a murit.


În schimb, decesul bărbatului de 62 ani a fost pronunțat la locul accidentului.


Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.


Sursă: AgerpresArticole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.181 secunde