Tragedie rutieră provocată de Șerban Huidu

745
Realizatorul TV Șerban Huidu a provocat un accident rutier deosebit de grav, ieri, în localitatea Timișul de Sus, din județul Brașov. El circula din-spre Predeal spre Brașov, la volanul unei mașini de teren marca Mercedes, când a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism Dacia Logan. Două persoane au murit pe loc.
Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe DN1. Mașina condusă de Șerban Huidu, în care se mai aflau soția și cei doi copii ai săi, a depășit neregulamentar, a intrat pe contrasens lovind un autoturism Dacia Logan. Șoferul și un pasager din Logan au decedat, iar o a treia persoană a fost grav rănită.
"Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed. În urma accidentului conducătorul auto și pasagerul din dreapta din Logan au murit, o a treia persoană din Logan a fost grav rănită. Se pare că e vorba doar de o sperietură a copiilor din autoturismul jeep. Pot să confirm că mașina era condusă de Șerban Huidu. A spus că îi pare rău și că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat. A derapat și a pătruns pe contrasens", a declarat Dan Ivașcu, inspector principal Poliția Brașov.
Șerban Huidu, soția sa și cei doi copii ai lor au fost transportați la spital.
"Victimele au fost transportate la spital de către echipajele SMURD. Una  e în stare gravă celelalte acuză politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtător de cuvânt ISU Bra-șov.
Din primele informații deținute de politiști, vinovat de producerea accidentului se face realizatorul de televiziune Șerban Huidu.
"Cercetările vor stabili cine se face vinovat. Din primele verificări accidentul s-a produs din vina exclusivă a bucureșteanului care a intrat pe contrasens", a declarat Liviu Naghi, de la Poliția Brașov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2626 secunde