Tragedie rutieră: PATRU MORȚI ȘI UN RĂNIT GRAV, după ce un autoturism s-a izbit de copac

470

Articole recomandate

A fost carnagiu pe șosea. Patru persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată de urgență la spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui grav accident rutier produs după ce un autoturism s-a izbit de un copac. Tragedia s-a petrecut în comuna Luica din Călărași.


În data de 26.10.2015, ora 08.21, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Chiselet și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe DJ 403, pe raza localității Luica, pentru acordarea primului ajutor și pentru extragerea a cinci persoane rămase încarcerate în urma unui grav accident rutier produs în urma coliziunii dintre un autoturism înmatriculat în București și un copac de pe marginea drumului.


O singură persoană dintre cele cinci, aflate în mașina distrusă în totalitate, a rămas în viața, aceasta fiind în stare de inconștiență și prezentând traumatisme foarte severe. Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la spitalul Floreasca din București, scrie olteniteanul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4553 secunde