TRAGEDIE RUTIERĂ! MORT ÎNTR-O MAȘINĂ NEÎNMATRICULATĂ, IMEDIAT DUPĂ CE A CUMPĂRAT ALCOOL

1049
TRAGEDIE RUTIERĂ! MORT ÎNTR-O MAȘINĂ NEÎNMATRICULATĂ, IMEDIAT DUPĂ CE A CUMPĂRAT ALCOOL - accidentmasina6700x336-1510048704.jpg
Un om și-a pierdut viața, iar alți doi au fost răniți, în noaptea de luni spre marți, în județul Timiș, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul s-a izbit de un gard din beton și s-a răsturnat. Polițiștii au descoperit că mașina nu era înmatriculată, iar înainte de accident șoferul oprise la o benzinărie de unde a cumpărat alcool.

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, înainte de ora 3.00, la ieșire din localitatea Lovrin, spre Timișoara, potrivit News.ro.

Într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a izbit de un gard de beton, după care a fost proiectată într-un mal de pământ, a lovit din nou gardul de beton, s-a rostogolit și a ajuns din nou pe asfalt.

În urma accidentului, șoferul a murit pe loc. Un pasager a ramas încarcerat si a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele mașinii, iar un alt pasager, un tânăr de 17 ani, a fost grav rănit, după ce a fost aruncat din mașină în urma impactului. Cei doi pasageri au fost duși la spital, la Timișoara.


În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că mașina figurează ca radiată din circulație, în Spania. De asemenea, ei au aflat că cei aflați în mașină s-au oprit, cu câteva minute înainte de accident, într-o benzinărie din comuna Lovrin, de unde au cumpărat alcool.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.01 secunde