Tragedie la o petrecere în Spania. O fetiță româncă a murit, iar alta este în stare gravă

123
Tragedie la o petrecere în Spania. O fetiță româncă a murit, iar alta este în stare gravă - mort-1562493717.jpg

Articole recomandate

O fetiță de 11 ani din România s-a înecat într-un lac din regiunea Asturia și o alta, de 10 ani, este în stare gravă, după ce a sărit în apă să o salveze pe prietena ei, relatează The Sun. 


Polițiștii susțin că prima fetiță a căzut din neatenție în lacul Trasona din Asturia, nordul Spaniei, unde venise pentru a participa la o petrecere din apropiere. Ambele fetițe au fost scoase din apă de un ofițer de poliție la pensie care se afla într-o canoe și care a încercat să le resusciteze până la sosirea serviciilor de urgență, scrie Agerpres. 


Cele două fetițe se aflau la o petrecere când s-au îndepărtat și au mers până pe malul lacului, iar una dintre ele a alunecat. A doua fetiță a sărit să o salveze, dar nu a reușit. Ambele fetițe sunt de naționalitate română și trăiesc în Spania, una în Oviedo și cealaltă în Pravia. 


Ele au fost transportate de urgență la Spitalul universitar central din Asturia, unde fetița de 11 ani a murit. Fetița de zece ani este încă internată în spital, în stare gravă. 


Fetițele se aflau alături de părinții lor în zona de agrement de lângă lac și au dispărut în jurul orei 20.30. Adulții au crezut că fetițele au plecat să se răcorească în apele lacului, aflat la câțiva metri depărtare, dar nu și-au dat seama că malul, pe care nu îl puteau vedea din zona în care se aflau, era alunecos. 


Mai multe rude care se aflau în stare de șoc după tragedie au avut nevoie de ajutorul poliției, notează The Sun. 


Cu numai patru zile înainte, un pescar, tot de origine română, s-a înecat în aceeași zonă după ce a intrat în apă pentru a-și recupera undița.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9498 secunde