TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Militarul care și-ar fi incendiat locuința în care stătea cu chirie s-a sinucis

6330
4
TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Militarul care și-ar fi incendiat locuința în care stătea cu chirie s-a sinucis - rohozneanu-1511352604.jpg

Articole de la același autor

Incendiul urmat de o explozie, în cartierul Km 4-5, care a avut loc în cursul săptămânii trecute ar fi fost pus intenționat, susțin reprezentanții ISU "Dobrogea. Cel care ar fi comis gestul este un tânăr militar, Daniel Rohozneanu, în vârstă de 22 de ani, care între timp a dezertat și s-a sinucis, după ce s-a pus în fața unui tren, în Gara de Nord din București. 


"Cauza probabilă la incendiul de pe strada N. Grindeanu este o acțiune intenționată pentru a genera incendiul", a precizat Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. Tânărul era considerat suspect încă din ziua exploziei, pentru că locuia în apartament, cu chirie, iar de atunci nu a mai fost văzut. 


În cursul zilei de ieri, Marina Militară a anunțat că maistrul, în vârstă de 22 de ani, nu s-a mai prezentat la unitate. Suspectul, proaspăt absolvent al Școlii de Maiștri de Marină din Constanța risca până la cinci ani de închisoare pentru că a dezertat. În prezent se desfășoară două anchete, una condusă de procurorii militari, ce vizează incendiul care ar fi fost pus intenționat și o alta, în cazul morții militarului.


Comentează știrea

Sa fim seriosi ...
22 noiembrie 2017
Maistru la 22 de ani !

La 22 de ani inca ar mai trebui instruiti si scoliti ! Te bufneste si rasul cand vezi un maimutoi de asta si auzi ca este ....maistru !

Liviu Burebista
22 noiembrie 2017
de ce ne miram

Avem sau am avut ministrii si sefi de partide politice abia trecuti putin de 30 de ani. Asa ca de ce ne miram, ca avem maistrii militari care au inca muci la nas.?

Dr akon
22 noiembrie 2017
Pe loc repaus

Alooo comentatorilor!Este mm pentru ca a terminat o școala militară de doi ani.Voi ce vreți sa fie mm la 50?Nu e același lucru ca un maistru in viața civilă.In Armata sunt asimilați subofițerilor si pot ocupa funcții de comandanții de grupa.

memo
22 noiembrie 2017
esti varza akon

dupa 2 ani sunt mai praf decat au intrat .Nu se mai fac scolile pe care le stiai si sa nu mai zic ca maiestritetele sunt 90 la suta tarfe. Am experienta de 23 de ani de cascheta si nu ma contrazice nimeni

Răspuns la: Pe loc repaus
Adăugat de : Dr akon, 22 noiembrie 2017
Alooo comentatorilor!Este mm pentru ca a terminat o școala militară de doi ani.Voi ce vreți sa fie mm la 50?Nu e același lucru ca un maistru in...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4553 secunde