TRAGEDIE IMENSĂ! COPIL GĂSIT MORT, ÎN APELE ÎNVOLBURATE

255
TRAGEDIE IMENSĂ! COPIL GĂSIT MORT, ÎN APELE ÎNVOLBURATE - morga-1522132351.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de șase ani din orașul Râșnov a fost găsit decedat, în cursul nopții de luni spre marți, în albia râului Ghimbășel, la o distanță de 300 de metri de domiciliu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, Gabriela Dinu.


Potrivit sursei citate, acesta a dispărut de la domiciliu luni, în jurul orei 17,00.

''Luni, în jurul orei 21,20 am fost sesizați de către familia minorului Lingurar David Nicolas despre dispariția acestuia de la domiciliul părinților situat în localitatea Râșnov, pe malul râului Ghimbășel, începând cu ora 17,00. În momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu blugi albaștri, bluză albastră, hanorac cu glugă albastru, vestă de fâș închisă la culoare și în picioare purta cizme de cauciuc roșii cu buline multicolore. Minorul suferea de retard intelectual. Acesta a fost găsit decedat, în albia râului Ghimbășel, la o distanță de 300 de metri de domiciliu. Un număr de 35 de polițiști, 14 jandarmi și 21 de cadre de la ISU Brașov au fost mobilizate în activitatea de căutare a minorului'', a precizat.

Căutările au început la miezul nopții. Copilul a fost găsit în albia râului Ghimbășel de către scafandrii de la ISU Brașov în jurul orei 2,00.

Echipajul SMURD prezent la fața locului a încercat resuscitarea minorului, dar fără rezultat, decesul fiind declarat la ora 2,30, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Brașov, Ciprian Aldea, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5975 secunde