Tragedie: femeia care s-a aruncat de la etaj, acuzând infidelitatea iubitei, a murit

215
Tragedie: femeia care s-a aruncat de la etaj, acuzând infidelitatea iubitei, a murit - sinucidere-1618151255.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în municipiul Constanța: o femeie de 40 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui imobil. Oamenii legii au fost sesizați despre intenția femeii de a se sinucide, sâmbătă, 10 aprilie, în jurul orei 14.30. La fața locului, în cartierul Palas, au fost direcționate o autospecială cu autoscară, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, dar și un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului a ajuns un echipaj format dintr-un polițist de la Secția 4 Poliție și un jandarm din cadrul Grupării Mobile „Tomis”.

La vederea forțelor de ordine, femeia și-a pus în practică intenția și s-a aruncat în gol. Cadrele medicale au intervenit rapid, au stabilit că era în stop cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. După stabilizarea stării de sănătate, victima a fost transportată la spital. A murit însă după câteva ore, în cadrul Spitalului Județean Constanța.

Din primele informații, se pare că femeia a recurs la gestul extrem pentru că ar fi aflat că iubita ei ar fi avut o altă relație, cu un bărbat.

Anchetatorii au demarat o anchetă penală, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul femeii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde