Tragedie din cauza vitezei: un tânăr a murit, iar mașina a fost ruptă în două!

372

Articole de la același autor

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 26 de ani, din comuna Poarta Albă. Miercuri dimineață, 25 septembrie, puțin înainte de ora 7,00, tânărul a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, în zona popasului din Valu lui Traian. Impactul a fost atât de violent, încât mașina s-a rupt în două, încolăcind copacul, iar șoferul a murit pe loc. În zona respectivă au loc frecvent accidente soldate cu pierderi de vieți omenești!

Viteza excesivă și neadaptarea la condițiile de trafic, în condițiile în care carosabilul era acoperit de apă, sunt principalii factori incriminați, după primele cercetări la fața locului, pentru tragicul accident petrecut, miercuri dimineață, la ieșire din Valu lui Traian spre Constanța. Șoferul, identificat ca fiind Ionuț Marian Ailincăi, de 26 de ani, era singur în mașină și se îndrepta spre Constanța. La un moment dat, în dreptul popasului de la ieșire din comuna Valu lui Traian, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul Skoda, cu numere de Bulgaria, pe care îl conducea, s-a rupt în două, "încolăcindu-se" în jurul copacului.

La fața locului au ajuns militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" cu o unitate de descarcerare, cât și un echipaj SMURD. Șoferul a fost scos din mașina distrusă și a fost efectuat protocolul de resuscitare, dar fără succes. Ionuț Marian Ailincăi a decedat la locul accidentului.

"În această dimineață, în jurul orei 6.50, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3. În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism dinspre Valu lui Traian către Constanța, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto", au precizat reprezentanții Poliției Constanța.

Câștigase concursul pentru brancardier la Spitalul Militar Constanța

Tânărul a fost plecat peste hotare pentru o perioadă, dar se întorsese de ceva vreme. Locuia la Valu lui Traian, împreună cu iubita lui, și câștigase de curând un concurs pentru un post de brancardier pe secție de chirurgie generală, în cadrul Unității Militare 02175, pentru Spitalul Militar "Alexandru Gafencu" Constanța. Vestea morții sale i-a îndurerat pe apropiați, care au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. "Odihnește-te în pace, prieten drag. Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui, pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!", a transmis unul dintre prietenii săi.

"Dumnezeu, ce dezastru! Ne vei lipsi!", a exclamat un alt apropiat.

v v v

Se impune precizat că în zona popasului de la ieșire din Valu lui Traian au loc, în mod frecvent, accidente mortale. Recent, mai precis pe 10 august, în același loc, un teribil accident a dus la moartea constănțeanului Cătălin Iordănescu, cel care a înființat Asociația Alcoolicii Anonimi din Constanța. Acesta se afla la volanul autoturismului său, se îndrepta spre Constanța și a tăiat linia dublă continuă, dorind să vireze la stânga, în dreptul popasului. Autoturismul a fost lovit de o mașină care circula în aceeași direcție. În scurt timp, constănțeanul a decedat la spital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7823 secunde