TRAGEDIE DE PROPORȚII PE DN2! TREI FEMEI MOARTE ȘI PATRU BĂRBAȚI RĂNIȚI

2260
TRAGEDIE DE PROPORȚII PE DN2! TREI FEMEI MOARTE ȘI PATRU BĂRBAȚI RĂNIȚI - untitled-1491331162.jpg

Articole recomandate

Un teribil accident rutier a avut loc marți pe DN2, în județul Ialomița. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție, iar la fața locului a fost trimis și un elicopter pentru a prelua victime. Trei femei și-au pierdut viața și alte patru persoane au fost rănite foarte grav.

UPDATE: Traficul în zona accidentului s-a reluat, pe jumătate de cale în jurul orei 20.30. Potrivit noilor informații de la Poliție, în accident au fost implicate trei autovehicule, iar resturile din acestea s-au împrăștiat pe carosabil pe ambele sensuri în urma impactului violent.

UPDATE: Dintre răniți, trei au fost transportați la Spitalul Pantelimon din Capitală, iar un al patrulea va fi dus cu elicopterul la Spitalul de Urgență Floreasca.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară în urmă cu puțin timp, traficul pe DN2 (E85) este la această oră întrerupt pe ambele sensuri între localitățile ialomițene Movilița și Sinești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. La locul incidentului s-a intervenit cu un elicopter, cu mai multe ambulanțe, cu o autospecială pentru transport victime multiple, dar și cu un echipaj de la Descarcerare.

SURSA: rtv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9174 secunde