TRAGEDIE DE PROPORȚII. O fetiță și-a pierdut viața în parcul de distracții

226
TRAGEDIE DE PROPORȚII. O fetiță și-a pierdut viața în parcul de distracții - c8d6f1gta520160120213001406-1494397132.jpg

Articole recomandate

O fetiță în vârstă de 11 ani, din Marea Britanie, a decedat marți după ce a căzut în apă dintr-o instalație de agrement din cadrul unui parc de distracții din centrul țării, potrivit Xinhua, citată de agerpres.


Tragedia a avut loc la atracția ''Splash Canyon'' din cadrul parcului de distracții Drayton Manor din nordul orașului Birmingham.


Instalația a fost închisă în timpul anchetei desfășurată de poliție și inspectorii de la Consiliul executiv britanic pentru sănătate și siguranță.


Potrivit rapoartelor, fetița care se afla în parcul de distracții în cadrul unei excursii organizate de școală a căzut din instalație în apă.


Fetița, care ar proveni din zona Leicester, a fost transportată la spital pe calea aerului în jurul orei locale 14:20, însă aceasta nu a mai putut fi salvată. 


''La sosire, echipajele au descoperit o fetiță cu răni grave care fusese salvată din apă de angajații parcului. Personalul de pe ambulanță i-a administrat primul-ajutor înainte de a fi transportată pe calea aerului la Spitalul de Copii din Birmingham, medicii continuând tratamentul pe timpul călătoriei. Din păcate, la scurt timp după sosirea la spital fetița a decedat'', a declarat un purtător de cuvânt din cadrul serviciului de ambulanță din West Midlands.


Poliția din Staffordshire a confirmat decesul copilului. ''După un accident petrecut în Drayton Manor Park, confirmăm că o fetiță în vârstă de 11 ani a decedat în această după-amiază (9 mai)'', se arată într-un comunicat al instituției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6127 secunde