X
X
Mai multe ştiri online:

TRAGEDIE: A încetat din viață subinspectorul de poliție Mădălina Cojocariu

Ştire online publicată Luni, 23 Decembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
"După o lungă suferință, în această seară, colega noastră, subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Mădălina se lupta de doi ani cu o boală cruntă. A urmat un tratament de urgență în Turcia, însă, din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare. A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni.

Singurul tratament pe care Mădălina îl mai putea încerca era imunoterapia, care însă costa 7.000 de euro pe lună și nu era decontată de Casa de Asigurări de Sănătate.

Colegii și foarte multe persoane au facut donații pentru a o salva; din păcate, pentru Mădălina a fost prea târziu.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3287 secunde