Tragedia de la Eforie. De ce n-a putut fi salvat tatăl-erou

1172
2
Tragedia de la Eforie. De ce n-a putut fi salvat tatăl-erou - inlipsa-1470762602.jpg
Noi detalii ies la iveală după nefericitul eveniment din zona debarcaderului din Eforie Nord, unde, în urmă cu două zile, un tată a făcut sacrificiul suprem pentru fiica sa, care a fost la un pas să moară înecată în Marea Neagră. După ce tânăra de 35 de ani a intrat în apă și și-a dat seama că nu mai poate reveni la mal din cauza curenților puternici, tatăl ei, în vârstă de 68 de ani, a reușit prin eforturi disperate să-și salveze fiica din apele Mării Negre și să o aducă mai aproape de mal, dar el nu a mai reușit să iasă. 


Întrucât era trecut de ora 18.00, iar salvamarii nu se mai aflau pe plajă, un pompier-paramedic de la ambulanța SMURD dislocată la punctul temporar de lucru din Eforie a sărit în ajutor. Văzând că nu intervine nimeni pentru scoaterea băr-batului din mare, a improvizat un mijloc prin care să încerce salvarea victimei. Acesta a luat un schi-jet, l-a pornit cu șiretul de la vesta de salvare, a intrat în mare și l-a scos pe bărbat. Imediat a început manevrele de resuscitare alături de colega lui, până la venirea unui echipaj medical avansat. 


Conform declarațiilor martorilor, patronul schi-jet-ului nu i-a dat cheia pompierului și nu l-a lăsat pe salvator să intervină, nepăsându-i de viața bărbatului de 68 de ani, care se îneca! 


Medicii ajunși la fața locului nu au reușit, în ciuda repetatelor manevre de resus-citare, să-i salveze viața bărbatului. Fiica sa se află în afara oricărui pericol. Cei doi erau turiști și au venit din Suceava pe litoral. Turiștii aflați pe plajă spun că, dacă salvamarii ar fi fost în zonă, probabil că alta ar fi fost soarta acestei familii. 


Până acum, au fost raportate 47 de cazuri de înec, iar 10 persoane și-au pier-dut viața în apa mării. 


Comentează știrea

dudu
23 august 2016
In Cuget Liber 1+1 = 6

La sfarsitul articolului, spuneti ca au fost raportate 47 de cazuri de inec, iar 10 persoane si-au pierdut viata. Pai atunci, restul de 37 de cazuri de inec ce au fost? Inec in urma carora au rezultat 37 de zombi? Sau e nevoie de 4 inecuri pentru fiecare deces? Inotatorii au patru suflete, sau cum? Ar trebui si sa ii puna si pe autorii articolelor, cand posteaza, sa completeze rezultatul unei adunari, poate asa nu ar mai fi aberatii in articole...

sega
9 august 2017
eforie

Aceasta stire e diferita!Ori e vorba de alt inecat la eforie! Povestea eroului care a salvat o mama si pe fiica ei iara el nu a mai iesit din apa nu corespunde cu asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde