Traficant de droguri din Mangalia, prins cu sute de grame de substanțe interzise în mașină

514
Traficant de droguri din Mangalia, prins cu sute de grame de substanțe interzise în mașină - traficantdedroguri1-1562100459.jpg

Articole de la același autor

Un traficant de droguri din Mangalia a fost arestat și sute de grame de droguri de mare risc au fost oprite chiar înainte de a ajunge pe piață. Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii de combatere a criminalității organizate, bărbatul fiind prins în flagrant delict în trafic, mașina acestuia fiind burdușită cu tot felul de stupefiante. Ulterior, acasă la acesta, au descoperite alte droguri.
Acțiunea s-a desfășurat în cursul zilei de luni, 1 iulie, când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au oprit în trafic un autoturism, la intersecția Drumului Național 39 cu Autostrada A4, condus de un bărbat, de 22 de ani.


"În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină. 


În continuarea cercetărilor, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat o percheziție domiciliară și au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, două grame de hașiș, un cântar, două grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro", explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.  


Bărbatul a fost reținut și în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al I.P.J. Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3964 secunde