Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. O persoană a murit într-un accident teribil

3408

Articole de la același autor

UPDATE: Potrivit primelor cercetătări, accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere. Autoturismul circula dinspre București spre Constanța, pe a doua bandă, iar, la km 157, în zona Cernavodă, a lovit parapetul despărțitor și s-a răsturnat. În urma impactului, pasagera dreapta față a decedat, iar conducătoarea auto a fost transportată la spital.




Traficul este blocat de mai bine de două ore pe A2, dinspre București spre Constanța, din cauza unui accident grav. O persoană și-a pierdut viata și o alta a fost transportată la spitalul din Fetești.


Din primele informații, în jurul orei 8.30, în condițiile unui carosabil uscat, pe Autostrada A2, la km 157, calea 1 (București – Constanța), s-a produs un accident în urma căruia au rezultat două victime. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul median.


La fața locului sunt reprezentanți ai poliției rutiere, echipaje SMURD și echipe de intervenție de la S.D.N. Călărași – DRDP Constanța.


În zona unde s-a produs accidentul, se circulă dirijat cu ajutorul poliției rutiere, calea 1 fiind închisă.

Se pare că, în urma impactului, victima a fost proiectată din mașină. Paramedicii chemați la fața locului au găsit o femeie în stop cardiac. În ciuda eforturilor de a o resuscita, aceasta a fost declarată decedată 40 de minute mai târziu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4843 secunde