Trafic aglomerat pe DN 1 în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei

72
Trafic aglomerat pe DN 1 în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei - trafic-1451748863.jpg

Articole recomandate

 Drumul național 1 este aglomerat, sâmbătă după-amiază, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei și a orașului Comarnic, pentru fluidizarea circulației pe DN 1 polițiștii luând măsura devierii traficului din județul Brașov pe DN 1 A Săcele - Cheia - Ploiești.

Traficul rutier pe DN 1 este îngreunat, sâmbătă după-amiază, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei și a orașului Comarnic, unde s-au format coloane de mașini, șoferii fiind nevoiți să circule cu viteză redusă, bară la bară, transmite romanialibera.ro.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Prahova, la Comarnic se circulă în coloană, cu o viteză medie de 30 de kilometri pe oră, pe sensul de urcare către munte. Totodată, DN 1 este aglomerat atât pe sensul către munte, cât și pe cel de coborâre către București în zona stațiunilor Sinaia și Bușteni, unde s-au format, de asemenea, coloane de mașini.

Conform unei informări a Centrului Infotrafic al Poliției Române, pentru a se permite fluidizarea traficului pe DN 1, circulația a fost deviată provizoriu, sâmbătă după-amiază, de pe DN 1 pe DN 1 A Săcele - Cheia -Ploiești.

De asemenea, în județul Brașov autovehiculelor care circulă pe DN73 nu le este permis accesul pe DN 73 A, care face legătura între Râșnov (DN73) și Predeal (respectiv DN1) și tot din cauza aglomerației, nu este permis, provizoriu, nici accesul pe DN1E Brașov - Poiana Brașov, se mai arată în informarea dată publicității de Centrul Infotrafic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4434 secunde