Trafic aglomerat pe Autostrada București-Constanța și pe Valea Prahovei

380
Trafic aglomerat pe Autostrada București-Constanța și pe Valea Prahovei - trafic-1535795425.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier este aglomerat, sâmbătă, pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistorești și Comarnic, Autostrada A2 București-Constanța, din cauza mai multor tamponări, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, citat de Agerpres.


Potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistorești și Comarnic, pe tronsonul kilometric 103 și 105, din cauza numărului mare de autoturisme care se deplasează către stațiunile montane.


Se circulă de asemenea în condiții de aglomerație și pe Autostrada A2 București-Constanța, unde au avut loc, sâmbătă dimineață, mai multe tamponări, fără restricții de circulație însă, autovehiculele fiind scoase de poliția rutieră pe banda de urgență.


În prezent, cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrul 67, în zona localității Lehliu Gară, județul Călărași, unde a avut loc un accident rutier între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanței de siguranță. "Nu au rezultat victime și nu sunt blocate benzile de circulație, însă în urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu viteză redusă", se menționează în comunicatul citat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9801 secunde