Toți cei patru morți în accidentul de azi dimineață erau muzicanți. Se întorceau de la "Revelionul lăutarilor"

1000
Toți cei patru morți în accidentul de azi dimineață erau muzicanți. Se întorceau de la

Articole recomandate

Cei patru morți din teribilul accident din Teleorman erau, cu toții, lăutari. Tinerii din Didești aveau vârste cuprinse între 24 și 39 de ani. Mașina, un BMW X5 s-a rupt în două după ce a izbit în plin un copac pe raza localității Dobrotești. 


Cei patru mergeau pe DN65, dinspre Cucuieți spre Dobrotești când șoferul, un tânăr de 24 de ani, a călcat prea tare accelerația și, din pricina carosabilului, a pierdut controlul volanului și a intrat în pomul de pe marginea drumului, a anunțat observator.tv. Se întorceau de la "Revelionul lăutarilor" La volan se afla Iulian Feraru, în vârstă de 24 de ani. Tânărul, împreună cu alți trei lăutari, toți din Didești, se întorceau de la "Revelionul lăutarilor", eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

La volan se afla Iulian Feraru, în vârstă de 24 de ani. Tânărul, împreună cu alți trei lăutari, toți din Didești, se întorceau de la "Revelionul lăutarilor", eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria, scrie libertatea.ro





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.738 secunde