Tinerii din Hârșova care au instigat doi minori să facă sex pe bani se ascund de anchetatori

4618
Tinerii din Hârșova care au instigat doi minori să facă sex pe bani se ascund de anchetatori - 0afa9af0245b7ad796eb291f8daedcd7.jpg
Dosarul deschis în cazul celor doi copii din Hârșova, care au fost plătiți să facă sex, a ajuns pe masa procurorilor DIICOT. Deși polițiștii din Hârșova au reușit
să-i identifice pe cei trei tineri care își băteau joc de doi minori, care sunt frate și soră, oamenii legii nu au reușit, deocamdată, să-i și prindă pe autorii filmulețului postat pe site-ul ziarului Cancan.
Potrivit anchetatorilor, cei trei tineri care au participat la batjocura copiilor sunt Ciprian Gheorghiu, zis "Ciocan", Nicolae Nichita și Valentin Nacu, și au vârste cuprinse între 19 și 23 de ani. Dintre aceștia, doar Nichita a fost audiat de procurori, după care a fost lăsat să plece acasă. Din câte se pare, ceilalți doi se ascund de oamenii legii, însă polițiștii de la Crimă Organizată vor porni, curând, pe urmele lor. "Așteptăm delegarea din partea procurorilor de la DIICOT pentru a lucra la acest caz", a declarat șeful de la Crimă Organizată, comisarul șef Aurelian Pavel.
Totodată, oamenii legii au identificat locul unde a avut loc filmarea, respectiv terasa "My Place", din Hârșova, care aparține familiei viceprimarului și este situată chiar în centrul orașului.
În altă ordine de idei, pe fir au intrat și inspectorii de la Direcția pentru Protecția Copilului din Constanța. În cursul zilei de ieri, reprezentanții instituției au fost acasă la minorii batjocoriți, iar în zilele următoare cei doi copii vor beneficia de asistență psihologică din partea unor specialiști.
Cazul celor doi minori instigați să facă sex în schimbul unor sume de bani a intrat în atenția polițiștilor după ce s-au autosesizat din presă.
Mai mulți bărbați au momit doi copii, un băiat și o fată, în vârstă de aproximativ șapte ani, să întrețină relații sexuale în fața lor, printre mesele din local, minorii fiind plătiți cu bancnote de un leu.
Copiii au încercat de mai multe ori să plece, însă au fost întorși de indivizii care le-au mai dat câțiva lei în plus pentru a continua "reprezentația". Mai mult, unul dintre ei le-a și explicat și arătat minorilor cum trebuie să stea și ce să facă. Cei trei indivizi care i-au instigat pe copii la astfel de fapte sunt acuzați de corupție sexuală și perversiuni sexuale cu minori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.551 secunde