Tineri cu jointuri, surprinși de jandarmi în Poarta 6

192
Tineri cu jointuri, surprinși de jandarmi în Poarta 6 - 13octjointurijandarmi-1602590601.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins în apropiere de Poarta 6 Port Constanța, trei persoane care aveau asupra lor un plic autosigilant transparent cu 12 fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete (joint-uri), un cântar electronic, două aparate de mărunțit care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător și pliculețe transparente goale, pregătite de livrare.


Luni, 12 octombrie a.c. ora 13.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Poarta 6 Port Constanța, au observat trei persoane care-și confecționau țigarete artificiale (joint-uri). La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele, au mărit ritmul de mers și s-au urcat într-un autoturism. Au fost somați, au coborât din mașină și li s-a făcut controlul corporal sumar și al autovehiculului. 


În mașină, în torpedou, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant transparent cu 12 fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete (joint-uri), un cântar electronic, două aparate de mărunțit care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător și pliculețe transparente goale, pregătite de livrare.Grinderul, cântarul electronic,  pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lui vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.78 secunde