Tinere dispărute, căutate de Poliție

Luni, 21 Septembrie 2020
173
Polițiștii desfășoară cercetări pentru găsirea a două tinere, date dispărute. Diana Lucia Axente are 16 ani și a fugit din Centrul de plasament „Micul Rotterdam” din municipiul Constanța încă din 3 august. De altfel, nu este prima dată când adolescenta pleacă din centru. Minora are 1,70 metri, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui, față ovală. În ziua dispariției era îmbrăcată cu un tricou, pantaloni și pantofi sport, de culoare neagră.

De asemenea, polițiștii din Năvodari au fost sesizați de familia Larisei Andreea Odobescu de faptul că tânăra în vârstă de 18 ani a plecat de acasă vineri, 18 septembrie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea. Tânăra are 1,65 metri, 55 de kilograme, constituție atletică, păr negru, ochi căprui, față rotundă. La data plecării, aceasta purta o bluză de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans și papuci de culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze Dispeceratul I.P.J. 
Constanța, telefon 0241.611.364.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2541 secunde