Țigări de contrabandă ascunse pe o navă, găsite de un câine polițist

386
Țigări de contrabandă ascunse pe o navă, găsite de un câine polițist - gardatigarisursagardadecoasta-1588686376.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au deschis o anchetă penală, după ce, ieri dimineață, au descoperit pe o navă care a ajuns în Portul Constanța, câteva mii de țigarete.

Potrivit anchetatorilor, ieri, în intervalul orar 1.15 – 2.30, o echipă formată din polițiști de frontieră de la Grupul de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Constanța, împreună cu câinele de serviciu "Pobaza", specializat pe detecția produselor de tutun, și vameși, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Comore, sosită din direcția Tripoli (Liban). În urma controlului, pe navă au fost descoperite, într-o magazie, 8.400 de țigarete care nu erau declarate. Țigările nu aveau timbru fiscal și erau deținute de un cetățean sirian de 26 de ani.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 6.300 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, iar pe numele celui în cauză a fost instituită măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de cinci ani și a fost sancționat contravențional de către lucrători vamali, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6452 secunde