Țigarete de contrabandă ascunse și transportate în componentele unei mașini

204
Țigarete de contrabandă ascunse și transportate în componentele unei mașini - tigari-1547549717.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competență, aproximativ 71.400 de țigarete de contrabandă, în valoare de peste 33.358 lei, ascunse în compartimente special amenajate într-o mașină.


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pentru control, pe comunicația Albița-Iași, un autoturism marca Toyota Scion, înmatriculat în Republica Moldova, condus de cetățeanul român Andrei B., în vârstă de 26 de ani.


Pe timpul controlului, polițiștii de frontieră au observat faptul că bara din spate a autotursimului prezintă modificări, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare este atipică.


Mijlocul de transport și șoferul au fost conduși la sediul sectorului în vederea efectuarii unor verificări specifice.


Pe timpul verificării elementelor de identificare ale autoturismului, au fost observate modificări și la structura acestuia, la locul de sub numărul de înmatriculare din spate, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit. Astfel, au fost descoperite compartimente special amenajate în bara de protecție față, bara de protecție spate, aripa dreaptă spate, aripa stângă spate și sub bancheta din spate a autoturismului, în care erau ascunse mai multe pachete cu țigări. În urma inventarierii bunurilor a rezultat cantitatea de 71.400 de țigarete (3.570 pachete).


Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 33.358 de lei, dar și autoturismul, în valoare de 23.360 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9293 secunde