X
X
Mai multe ştiri online:

Terase din stațiunea Mamaia, fără bonuri fiscale și cu băuturi de contrabandă

Ştire online publicată Miercuri, 15 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Constanța, împreună cu polițiști ai Poliției stațiunii Mamaia și reprezentanți de la Protecția Consumatorului și Direcția Sanitar Veterinară Constanța, au verificat, la începutul acestei săptămâni, două puncte de lucru de pe raza stațiunii Mamaia.

În acest context, polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 lei, respectiv o sancțiune la Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, în cuantum de 5.000 lei și un avertisment la OUG nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Totodată, au fost indisponibilizate 37 de sticle cu băuturi alcoolice, în vederea stabilirii provenienței mărfurilor.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor minimale de securitate a obiectivelor, bunurilor și valorilor, conform HG 301/2012.

Reprezentanții Protecției Consumatorului au aplicat două sancțiuni contravenționale în cuantum de 17.000 lei la OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor și au indisponibilizat, în vederea distrugerii, 54 de litri de semipreparate alimentare și 11 kilograme de pește, iar cei de la Direcția Sanitar-Veterinară Constanța au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, prevăzută HG 984/2005 și au ridicat în vederea confiscării 65 de kilograme de produse alimentare.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5703 secunde