X
X
Mai multe ştiri online:

Țepele cu "alba-neagra", la modă în stațiunea Mamaia

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Doi bărbați și o femeie, care veniseră pe litoral cu gând să îi păcălească prin jocuri ilegale pe cei dornici să se relaxeze în timpul liber au ajuns în atenția oamenilor legii. Sâmbătă seara, în jur de 21.30, polițiștii din stațiunea Mamaia au fost sesizați că mai mulți indivizi organizau jocuri de noroc de tipul "alba-neagra". Oamenii legii i-au depistat pe escroci, identificați ca fiind doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani. Cei trei au fost reținuți, iar duminică au fost prezentați magistraților Judecătoriei Constanța, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17139 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2847 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2488 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4452 secunde