Tentativă de VIOL în CURTEA UNEI BISERICI! Suspectul, un tânăr de 17 ani, a fost arestat!

308
Tentativă de VIOL în CURTEA UNEI BISERICI! Suspectul, un tânăr de 17 ani, a fost arestat! - ddd-1579778654.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din București au prins un minor în vârstă de 17 ani, la scurt timp după comiterea unei infracțiuni de tentativă la viol, asupra unei femei, pe raza sectorului 6.

Marți, 21 ianuarie, polițiștii de la Secția 22 din Capitală au fost sesizați de o femeie, de 66 de ani, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în incinta unei biserici, un tânăr pe care îl cunoaște din vedere, prin constrângere, a atins-o în zonele intime.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat și identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost imobilizat și ulterior condus la sediul subunității pentru audieri.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în sarcina tânărului s-a stabilit că la data de 21 ianuarie a.c., în două rânduri, în jurul orei 14.00 și ulterior în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în curtea unei biserici din sectorul 6, acesta ar fi agresat victima și ar fi încercat, prin violență, s-o determine să întrețină raporturi sexuale cu el.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5253 secunde