Țeapă de Bulgaria. Și-a cumpărat mașină, dar era furată

328
1
Țeapă de Bulgaria. Și-a cumpărat mașină, dar era furată - teapa-1458068768.jpg
Polițiștii de fron-tieră din cadrul Gărzii de Coastă l-au verificat pe un constănțean, de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Opel Tigra, înmatriculat în Bulgaria. În urma controlului, s-a stabilit faptul că autotu-rismul în cauză este căutat în vederea confiscării de către autoritățile din țara vecină. 


Conducătorul auto a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 900 euro, fără a cunoaște faptul că acesta este declarat furat. Autoturismul, evaluat la aproximativ 4.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul PTF Vama Veche până la finalizarea cercetărilor. 


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt.


Comentează știrea

Dumitru
16 martie 2016
foarte bine

Sa le confiste cosciugele astea pe 4 roti cu care circula prin Constanta si ne pune viata in pericol si ne sfideaza pe noi cei platitori de taxe si impozite . Ar fi bine sa le de-a si o amenda cam cat ar costa un Logan la mana a doua , sa se invete minte . Daca ai bani iti ei masina , daca nu , nu e nici o problema si nu e rusinos sa foloseasca mijloacele de transport in comun...... Cu respect

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Eveniment : Lemn confiscat în Portul Constanța
Pagina a fost generata in 0.46 secunde