Țeapă cu bilete de avion, la prețul de un euro! Wizz Air, reacție oficială

533
Țeapă cu bilete de avion, la prețul de un euro! Wizz Air, reacție oficială - wizzair-1526217992.jpg

Articole de la același autor

După ce anul trecut, în noiembrie, o țeapă cu bilete gratuite la WizzAir a creat un val de isterie pe Facebook, acum compania aeriană este, din nou, ținta unei escrocherii. De fapt, este vorba despre o înșelăciune cu bilete la prețul de 1 euro, în plasa căreia au căzut foarte mulți români.


Concret, utilizatorilor li se promit două bilete Wizz Air plus 500 de euro bani de cheltuială, pentru o destinație aleasă de ei, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului. Pagina de Internet spre care sunt direcționați utilizatorii cuprinde un chestionar cu trei întrebări. "Promoția" ar avea loc pentru că Wizz Air a împlinit 15 ani de la primul zbor, iar fiecare utilizator poate primi două bilete.


Ca totul să pară credibil, pe pagină există și comentarii false de pe Facebook ale unor presupuși utilizatori care au plătit taxa de 1 euro și au primit biletele pe e-mail.


Pentru a remedia situația, compania Wizz Air a dat un comunicat oficial referitor la falsele promoții. 


"Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri și pagini de Facebook operează cu domenii false și folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, capabile să inducă în eroare clienții care cred că vizitează website-ul și paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câștiga vor intra în posesia de bilete WIZZ.


Wizz Air reamintește tuturor clienților săi că website-ul său oficial este wizzair.com și că orice informații despre promoțiile și concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei. Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele și website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităților care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air și care induc în eroare clienții", se arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2976 secunde