Taximetriștii din Constanța, marș de protest

Luni, 11 Decembrie 2017, 19:28
815
Primăria municipiului Constanța anunță că în zilele de 13 și 14 decembrie vor avea loc un marș de protest cu autovehicule și un miting al taximetriștilor având ca scop eliminarea concurenței neloiale în taximetrie și reglementarea activității de taximetrie în municipiul Constanța. 


În acest context, traficul auto va fi îngreunat în municipiul Constanța în intervalul orar 10.00 – 17.30, pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Negru-Vodă, benzile 2 și 3 de lângă pista de biciclete, banda 1 rămânând liberă. Coloana de autovehicule va continua pe strada Traian unde va ocupa ambele benzi de circulație pe sensul de mers către sensul giratoriu de la Poarta 2, dar numai până în dreptul intrării în parcarea Consiliului Județean Constanța. O parte dintre șoferii taximetrelor staționate vor participa la mitingul de protest care se va desfășura pe platoul din fața Instituției Prefectului Constanța.


Pentru buna desfășurare a acțiunii de protest nu se va bloca niciun drum public pe traseul pe care se vor deplasa protestatarii/coloana de autovehicule și vor fi respectate semnele, semnalele, indicațiile polițiștilor implicați în misiune. Totodată, zona intersecțiilor precum și centrul intersecțiilor nu va fi blocat, iar începând cu ora 06:00, în ambele zile ale protestului, se vor interzice accesul și staționarea autovehiculelor în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între străzile Ștefan cel Mare și Cuza Vodă.


Pagina a fost generata in 0.3123 secunde