TATĂ și FIU, REȚINUȚI în urma înjunghierii din piațeta din Ovidiu

397
TATĂ și FIU, REȚINUȚI în urma înjunghierii din piațeta din Ovidiu - xparchetovidiu-1628167151.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea preventivă a doi bărbați, tată și fiu, acuzați de înjunghierea a două persoane, în piațeta din Ovidiu. Potrivit anchetatorilor. S.A., de 22 de ani, și S.M., de 48 de ani, ambii fără antecedente penale, sunt acuzați de loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice, folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit anchetatorilor, „în data de 03.08.2021, în jurul orelor 20.00, în timp ce se aflau într-un parc din orașul Ovidiu, pe fondul unor conflicte interfamiliale preexistente, cu intenție, a aplicat, împreună cu numitul S.M. (tatăl său) mai multe lovituri persoanelor vătămate S.D. și I.Ș.

Cu această ocazie, înarmat fiind cu un cuțit tip briceag (primit de la tatăl său imediat anterior conflictului), într-un loc public de agrement de tip parc orășenesc, a înjunghiat pe persoana vătămată S.D, în zona lateral stânga a abdomenului și a membrului inferior stâng, iar pe persoana vătămată I.Ș. în zona axilei stânga spate, provocându-le astfel leziuni traumatice cuantificate medico-legal prin 15 zile de îngrijiri medicale, respectiv 8-9 zile de îngrijiri medicale. În acest context a tulburat ordinea și liniștea publică a cetățenilor aflați în număr mare în zona săvârșirii faptei.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Orașului Ovidiu, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Din primele informații, se pare că agresorul și victimele se cunoșteau, cei doi înjunghiați fiind soț și soție, iar între familiile agresorului și victimelor sunt o dispută mai veche. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4969 secunde