Taner Reșit, primarul localității Tuzla, condamnat la 2,8 ani de închisoare cu suspendare

491
3
Taner Reșit, primarul localității Tuzla, condamnat la 2,8 ani de închisoare cu suspendare - tuzla-1488558367.jpg
Taner Reșit, primarul localității Tuzla, a fost condamnat la 2,8 ani de închisoare cu suspendare, de către Tribunalul Constanța. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. Edilul a fost gasit vinovat pentru șantaj.

Potrivit procurorilor, în perioada 16 august - 8 septembrie 2015, Taner Reșit și Ștefan Radu, pentru a obține de la administratorul unei societăți comerciale suma de 48.000 euro, l-au amenințat pe acesta din urmă că îi alungă clienții și că vor împiedica accesul în spațiul comercial prin schimbarea încuietorilor și sechestrarea bunurilor aparținând firmei respective.

Mai mult, în același context, anchetatorii susțin că, în cursul zilei de 8 septembrie, Ștefan Radu, în prezența viceprimarului din Tuzla, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei respective.

Comentează știrea

Gigi
3 martie 2017
La apel ...

La apel va lua cinci ani cu executare in mod sigur ! O sa-i dispara surasul foarte repede !

tatari basiti
3 martie 2017
umbla numai

dupa ciubuc, le-as da sugiuc in gat la toti.

joker
4 martie 2017
primar Tuzla

O adevarata rusine!Dar munca celor ce au cercetat este aruncata la cosul de gunoi?Sa munceasca in folosul comunitatii 5 ani,stimabili judecatori.Daca era vorba de dumneavoastra sau cineva din familia dumneavoastra,tot la fel ati fi dat Solutia?Va bate joc de munca organelor de cercetare si de cetatenii romani!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9641 secunde