Tânărul dat dispărut miercuri, găsit spânzurat o zi mai târziu într-o pădure

244
Tânărul dat dispărut miercuri, găsit spânzurat o zi mai târziu într-o pădure - medicina-1642070296.jpg
Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Cluj care fusese dat dispărut de familie, miercuri, a fost găsit spânzutat, joi dimineața, într-o pădure de lângă localitatea Florești.


„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04.00, într-o zonă împădurită din extravilanul localităţii Floreşti a fost găsită spânzurată o persoană de sex masculin. La faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea acesteia, respectiv a tânărului în vârstă de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.


Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.


„Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenaţi în activităţile de căutare poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, Serviciului de Investigaţii Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile. De asemenea, activităţile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj. (...) Verificările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3417 secunde