Tânărul care a ucis un tată și a violat fiica, la Corbu, a fost arestat: ERA DROGAT ȘI CĂUTA BANI!

3912
Tânărul care a ucis un tată și a violat fiica, la Corbu, a fost arestat: ERA DROGAT ȘI CĂUTA BANI! - 93439410224362465669662833011509-1625382934.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța au dat de urma individului care, în noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 iulie, a intrat peste o familie, în Corbu, și a comis fapte inimaginabile. În urma audierii vecinilor și apropiaților, oamenii legii l-au adus la audieri pe Denis Mustafa, un tânăr de 29 de ani, care locuiește la câteva case distanțe de locuința victimelor. Într-un final, tânărul le-a povestit anchetatorilor cum s-au desfășurat faptele. Astfel, acesta a recunoscut că era drogat și căuta bani. Credea că vecinii lui au bani, pentru că de curând își construiseră un gard nou și încă mai executau diverse lucrări la casă. Drept pentru ca, cu o cagulă pe față, mănuși în mâini și înarmat cu o macetă, a intrat peste ei în casă. S-a dus direct în dormitor, unde dormeau părinții, a scotocit dar nu a găsit decât 250 de lei. De nervi, a început să lovească cu maceta în stânga și în dreapta, provocându-i răni mortale bărbatului. Ulterior i-a băgat în baie pe soție și cei doi copii mai mici, iar pe fiica cea mare a violat-o. Deși cu mințile tulburi, a încercat să justifice într-un fel groaznicele fapte și i-a spus soției că ar fi procedat așa pentru că și soțul ei s-ar fi culcat cu soția lui. De fapt, au concluzionat anchetatorii după cercetări, era doar o minciună menită să îi inducă în eroare.

A doua zi dimineață, în timp ce pleca spre serviciu – acesta lucrează ca ospătar – a realizat că un om a murit din cauza lui și a realizat gravitatea faptelor comise.

Arma crimei, maceta, a fost găsită în locuința tânărului, în urma percheziției făcute. Suspectul a recunoscut faptelor comise, el a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestare lui preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3679 secunde