TÂNĂRUL ARS ÎN INCENDIUL DIN SEDIUL POLIȚIEI A MURIT LA SPITAL

284
TÂNĂRUL ARS ÎN INCENDIUL DIN SEDIUL POLIȚIEI A MURIT LA SPITAL - spitalvictorbabes12-1497596439.jpg

Articole recomandate

Bărbatul grav rănit în urma incendiului produs în subsolul sediului Poliției Transporturi Feroviare din Gara de Nord București a murit la Spitalul de Urgență Floreasca.

Tânărul, care avea șanse minime de supraviețuire din cauza rănilor profunde, a murit în noaptea de joi spre vineri, potrivit reprezentanților Spitalului Floreasca, scrie News.ro.

Victima avea 21 de ani și a ajuns la Spitalul Floreasca în noaptea de marți spre miercuri, cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, având mâinile carbonizate, conform medicilor.

Tânărul a fost rănit în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de marți spre miercuri în subsolul sediului Poliției Transporturi Feroviare din Gara de Nord București. Potrivit unor surse judiciare, tânărul fusese ridicat de polițiști în urma unui incident petrecut în Gara de Nord, iar pentru că ar fi fost recalcitrant el a fost încătușat. Aceleași surse spun că tânărul și-ar fi dat foc în sediul Poliției Transporturi într-un moment în care ar fi rămas singur în încăperea de la subsolul instituției.

Ministerul de Interne a anunțat, miercuri, că procurorii au deschis un dosar penal în aceast caz, iar în paralel șeful Poliției Române a dispus verificări interne la Biroul Poliției Transporturi Feroviare Gara de Nord.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul de la subsolul sediului Poliției Transporturi Feroviare din Gara de Nord a fost anunțat marți seară, în jurul orei 23.45, iar la fața locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. Vasile a precizat că pompierii au găsit în interior un bărbat cuprins de flăcări, care a fost scos de către echipajele de intervenție, fiind preluat de o ambulanță și transportat în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, la Spitalul de Urgență "Floreasca", scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.397 secunde