Tânărul ars în explozia din Piatra Neamț va fi transferat în Belgia cu un avion al MApN

170
Tânărul ars în explozia din Piatra Neamț va fi transferat în Belgia cu un avion al MApN - exploziepiatraneamt6640x400-1541071105.jpg

Articole recomandate

Tânărul ars în urma unei deflagrații produse miercuri într-un apartament din Piatra Neamț va fi transferat în cursul zilei de joi la o clinică din străinătate.

"Transferul va fi realizat astăzi către un centru de arsuri din Belgia, cu un avion al MApN", a declarat Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU SMURD Iași și purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon, relatează Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost adus miercuri seara la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași din cauza unor arsuri suferite pe 75 la sută din suprafața corporală. Medicii spun că a suferit și arsuri ale căilor aeriene, starea lui fiind foarte gravă. În cursul nopții de miercuri spre joi el a fost operat, acum fiind internat la terapie intensivă.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs în cursul zilei de miercuri la etajul al treilea al unui bloc de locuințe din municipiul Piatra-Neamț. Potrivit IGSU, patru persoane au fost rănite în urma deflagrației.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2798 secunde